19. heinäkuuta 2015

Tässä on ollu vähän kaikenlaista

Taas huomaan parin viikon vierähtäneen niin, etten ole saanut päivitettyä tänne blogiin mitään. Erilaisia aiheita pyörii kyllä mielessä ja kuviakin olen ottanut tasaiseen tahtiin, mutta jostain syystä ne eivät ole jalostuneet teksteiksi asti. Osasyynä siihen lienee se, että viime viikkoihin on sisältynyt paljon kaikenlaista ohjelmaa: synttärijuhlintaa, Lappeenrannan reissu, vimmaista kodin laittamista, tupaantuliaiset, asuntomessut, lisää synttärijuhlintaa... Kun jossain välissä on ollut mahdollisuus istua sohvalle ja hengähtää, olen bloggaamisen sijaan mieluummin avannut Netflixin ja katsellut Orange Is The New Blackia. No, nyt on OINTB:n kolmoskausikin kahlattu läpi ja miehellä alkoi loma, joten ehkäpä saan toteutettua edes osan mielessä pyörineistä jutuista ihan postauksiksi saakka. Sitä odotellessa, tässä teille muutamia sekalaisia ja varsin epätasalaatuisia kuvia viime viikoilta.

Neiti kesäheinä Arboretumissa
Juhannusruusut kukkivat vasta heinäkuussa
Ehkä mieluisin hankinta kotiin, Labyrinth-hylly
Maijanpäiväkahveilla oli tarjolla mm.marenkileivoksia
Lappeenrannan satama ilta-auringossa
Hiekkaveistoksia Lappeenrannassa
Malttamaton ruokailija ei tahtonyt pysyä penkissä
Synttärilahjaksi saadut ripset ja selfien ottamisen jalo taidottomuus
Tupareissa oli väkeä melkein 60 henkilöä, ihmeen hyvin mahduttiin
Terassillakin tarkeni
Pita-aiheiset tuparitarjoilut
Mansikkabrita, mojito-juustokakku, brookiet
Blogiuskottavat booliastiat vähemmän blogiuskottavasti kuvattuna
Kylmätilan loppuessa kesken voidaan hyödyntää ruotsinlaivamenetelmää
Tuparilahjaksi saatu huikea grillisetti, kyllä nyt kelpaa käristää!
Tuparilahjassa oli mukana myös kokkausessut koko perheelle
Yksivuotiaan kanssa kaksin asuntomessuille koko päiväksi - loistava idea!
Joo, tiedetään, viime kesänä oli jopa hellettä...
Kaapelivesihiihtoa Wake Valleyssa miehen synttärinä

Uusia postauksia odotellessa ei ehkä kuitenkaan kannata pidättää hengitystä, sillä mieheni tuntien lomalla ei ehditä paljon kotona kökkiä. Sitä paitsi Netflixistä löytyi Californicationin vitoskausi, jota en ole vielä nähnyt.

2 kommenttia:

  1. Sama täällä, en koskaan iltaisin bloggaile, kivempi katsoa telkkaria/jutella. Kiva oli nähdä kuvia tupareista kun ei päästy paikalle, aika hurja määrä porukkaa ja mielettömät herkut! Nuo hiekkapatsaat ovat myös ihan käsittämättömän upeita! Kivaa lomailua teille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho, olikin jäänyt vastaamatta tähän kommenttiin! Tuparivieraiden määrä oli kyllä melkoinen, mutta ihmeen hyvin mahduttiin neliöihin nähden. :) Lappeenrannan hiekkapatsaat oli ihan älyttömän hienoja, en ymmärrä miten ne oli edes tehty. Mitä lomailuun tulee, ollaan yllättäen oltu toistaiseksi vaan kotosalla, mutta onhan tässä vielä kolme viikkoa aikaa...

      Poista