11. huhtikuuta 2014

Tänään on se päivä (vihdoinkin)


Kolme kuukautta ja yksitoista päivää se sitten otti. Nimittäin se, että sain tämän blogin perustettua. Hiljaa hyvä tulee, hyvin suunniteltu on puoliksi tehty ja mitä näitä nyt onkaan. Jostain kumman syystä tämä vauva-arki on muka ollut niin kiireistä, etten ole saanut aikaiseksi, vaikka kovasti on kyllä ollut yritystä.

Koko viime vuodenhan pidin tätä projektiblogia, jonne päivitin vuoden jokaisesta päivästä ottamani kuvan ja siihen liittyen jotain tarinaa. Blogin pitäminen oli hauskaa, mutta projekti loppui kuin seinään, kun tyttäremme vastoin ennakko-odotuksia syntyikin jo vuoden ensimmäisenä päivänä. Ensimmäiset viikot vauvan kanssa menivät sen verran sumussa, etten osannut ajatellakaan uutta blogia. Kun aivotoimintaa alkoi riittää hieman johonkin muuhunkin kuin siihen, miten selviän päivistä uuden tulokkaan kanssa, ei minulla ollutkaan enää tietokonetta jolla blogata. No, uusi kone hankittiin jo helmikuussa, mutta siltikin tämä aloittaminen on vain lykkääntyynyt. Monet blogipostaukset olen kyllä mielessäni tehnyt ja kuvatkin niihin ottanut - saa nähdä moniko niistä vielä päätyy tänne pienellä viiveellä.

Tässä blogissa on tarkoitus kirjoitella meidän elämästä, eli tavallisesta vauvaperheen arjesta iloineen ja suruineen. Minut tuntevat tietävät, että sydäntäni lähellä on hyvä ruoka ja leipominen, joten mukaan eksyy myös mitä suurimmalla todennäköisyydellä jonkun verran reseptejä ja muuta ko. aihepiiriin liittyvää. Edellisessä blogissani postausten määrä saattoi korvata välillä laadun. Vaikka postaustahti on tässä blogissa varmasti harvempi, en silti uskalla luvata merkittävää parannusta laadussa. Siitäkin huolimatta, sydämellisesti tervetuloa mukaan!


4 kommenttia:

 1. Jee! Kiva, kun aloitit taas! :) Innolla odottelen postauksia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, ensimmäinen kommentti! :) Yritän postailla ainakin kerran viikossa, mutta katsotaan miten onnistuu...

   Poista
 2. Heeeiiii!! Hienoa! Pistetäänpä heti lukulistalle! :)

  VastaaPoista