22. elokuuta 2014

Vielä on kesää jäljellä

Okei, tuo Mamban biisi on ehkä yksi maailmankaikkeuden kamalimmista kappaleista, mutta tavallaan se sopii viime viikkoihin, kun olemme viettäneet kesälomaa poikkeuksellisen myöhään. Tai no eihän minulla varsinaisesti mitään lomaa ole, mutta miehen kesäloma laskettanee myös kotiäidin kesälomaksi. On ollut hieman yllättävää huomata, että lomasesonki todella päättyy melko vahvasti heinäkuuhun ja viimeistään koulujen alku laittaa pisteen monelle kesäaktiviteetille. Paljon kaikkea hauskaa on silti mahtunut tähänkin neljään viikkoon. Kesälomamme alkoi siis Viron matkalla ja sen jälkeen on seikkailtu kotimaassa milloin missäkin, enimmäkseen kuitenkin Pirkanmaalla. Kamera on kulkenut jälleen tiiviisti matkassa, joten sen pitemmittä puheitta, tässä vielä muutamia kuvia kuluneelta kesälomaltamme.

Lukioporukan mökkiviikonloppuna herkuteltiin ja nautittiin helteistä 


Tapahtumien Yöhön sisältyi mm. pyöräakrobatiaa, yhteislaulua ja tulishowta

Matkalla Savonlinnaan lounastettiin Mikkelissä Tertin kartanon vehreässä ympäristössä

Savonlinnassa veneiltiin Saimaalla, keinuttiin, ihasteltiin idyllistä keskustaa ja syötiin lörtsyjä


Savonlinnan visiittiin kuului luonnollisesti myös käynti Olavinlinnassa

On käyty marjassa (rasti seinään!)

Ja metsäretkellä (toinen rasti seinään!!)

Elokuisten iltojen hämärtyessä on tunnelmoitu takkatulen loimussa ja ihasteltu upeita auringonlaskuja ja kuutamoita

Ennen kaikkea on otettu rennosti ja nautittu yhdessäolosta

Hieno kesä, hieno loma! Ensi viikolla onkin sitten edessä paluu arkeen, kun mies palaa töihin. Ilmassa alkaakin jo olla vähän syksyn tuntua, mutta jostain syystä se ei tällä kertaa ahdista, vaan odotan ihan hyvillä mielin viileneviä säitä, arkirutiineja ja lupaa istahtaa illalla sohvalle television ääreen. Tämän sanottuani nyt alkaa vielä joku kaikkien aikojen intiaanikesä, mutta sekin otetaan toki ilolla vastaan.

2 kommenttia:

  1. Kivaa että kesä.oli onnistunut! Täällä taas ahdistaa tuleva syksy enemmän kuin koskaan, ehkä juuri pitkien lomien takia, on vaikeaa olla taas yksin. Josko se siitä kun alkaa harrastukset rullata, tulee neljälle päivälle sitten puuhaa. Tuntuu että elämä on yhtä ruuanlaittoa ja pyykinpesua(perus kotiäidin virsi). No, siintää siellä se Nizzan reissu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt on kyllä ollut niin poikkeuksellinen kesä, kun on ollut koko ajan vapaata, että ehkä sen takia syksyn tulo ei tunnu pahalta. Voihan olla, että oon jo parin viikon päästä ihan kypsä arkirutiineihin ja pitkiin päiviin lapsen kanssa kotona, mutta sitten täytyy vaan kehitellä kaikkea kivaa ohjelmaa (ja alkaa odottaa seuraavaa kesää, heh).

      Poista