Pohja:
150 g voita
1dl sokeria
3,5 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
Täyte:
2 dl kuohukermaa
1 prk maitorahkaa
1 dl sokeria
2 tl vaniljasokeria
2 keskikokoista omenaa
kanelia ja sokeria
Vaahdota huoneenlämpöinen voi ja sokeri. Sekoita joukkoon vehnäjauhot ja niihin yhdistetty leivinjauhe. Painele murumainen taikina piirakkavuokaan.
Sekoita täytteeseen kuohukerma (Huom! nesteenä, ei vaahdotettuna), rahka ja sokerit. Kaada seos piirakkapohjan päälle. Raasta omenat ja levitä raaste piirakan päälle. Ripottele lopuksi piirakan pinnalle kanelia ja sokeria. Paista piirakkaa 175-asteisessa uunissa 35-40 minuuttia. Tarjoile jäähtyneenä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti